سه شنبه بیست و یکم بهمن 1404 

بررسی پروپوزال تولید کرم آبرسان حاوی نانوکلاژن استخراج‌شده از استخوان تُن‌ماهیان در شورای پژوهشی

شورای پژوهشی با هدف بررسی علمی و فنی پروپوزال پروژه «توسعه فرمولاسیون کرم آبرسان حاوی نانوذرات کلاژن تهیه‌شده از استخوان تُن‌ماهیان» برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 44 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، شورای پژوهشی این پژوهشکده با هدف بررسی پروپوزال پروژه «توسعه فرمولاسیون کرم آبرسان حاوی نانوذرات کلاژن تهیه‌شده از استخوان تُن‌ماهیان» برگزار شد.
در این نشست، مجری طرح با تشریح اهداف، مراحل و روند اجرای پژوهش، بر اهمیت بهره‌گیری از ضایعات زیستی آبزیان در تولید محصولات با ارزش افزوده بالا تأکید کرد. وی استفاده از کلاژن استخراج‌شده از استخوان تُن‌ماهیان را اقدامی مؤثر در راستای توسعه اقتصاد زیستی، کاهش ضایعات شیلاتی و حرکت به‌سوی تولید محصولات نوآورانه در حوزه صنایع آرایشی–بهداشتی عنوان کرد.
اعضای شورای پژوهشی پس از ارائه پروپوزال، ابعاد علمی، فنی و کاربردی طرح را مورد بررسی قرار داده و بر ضرورت تکمیل مراحل آزمایشگاهی، انجام ارزیابی‌های کیفی و همچنین امکان‌سنجی تولید نیمه‌صنعتی این محصول تأکید کردند.
در پایان این جلسه، مقرر شد تیم پژوهشی با تکمیل مستندات فنی و ارائه نتایج آزمایشگاهی، پروپوزال نهایی پروژه را جهت طی مراحل بعدی به شورای پژوهشی ارائه کند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code