چهارشنبه هفدهم دی 1404 

نشست تخصصی بیوتکنولوژی و کاربرد آن در آبزی‌پروری در مرکز تحقیقات آرتمیای کشور برگزار شد

نشست تخصصی «بیوتکنولوژی و کاربرد آن در آبزی‌پروری و امکان‌سنجی بهره‌برداری از منابع زیستی دریاچه ارومیه» روز شنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۴ به مناسبت هفته پژوهش، با حضور ۷۰ نفر از پژوهشگران و متخصصان به‌صورت حضوری و برخط، توسط مرکز تحقیقات آرتمیای کشور برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 47 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط‌ عمومی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، نشست تخصصی «بیوتکنولوژی و کاربرد آن در آبزی‌پروری و امکان‌سنجی بهره‌برداری از منابع زیستی دریاچه ارومیه با محوریت استخراج و استفاده از فرآورده‌های آن» روز شنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۴، به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و در راستای سیاست‌های مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، توسط مرکز تحقیقات آرتمیای کشور و بخش زیست‌فناوری مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برگزار شد.
این نشست با هدف بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های تولید زیست‌فناوری و استفاده از منابع موجود در حوضه دریاچه ارومیه و با حضور ۷۰ نفر از پژوهشگران، متخصصان و علاقه‌مندان به‌صورت حضوری و برخط برگزار شد.
در این نشست تخصصی، رامین مناف‌فر، عضو هیئت‌علمی دانشگاه ارومیه، به ارائه سخنرانی با موضوع «امکان‌سنجی استخراج فرآورده‌های باارزش زیستی دریاچه ارومیه و جلبک‌های این دریاچه؛ از چالش‌ها تا فرصت‌های اقتصادی» پرداخت و ضمن تشریح ظرفیت‌های زیستی دریاچه ارومیه، به بررسی چالش‌ها، فرصت‌ها و قابلیت‌های اقتصادی بهره‌برداری از این منابع پرداخت.
در پایان نشست، بخش پرسش‌ و پاسخ برگزار شد و شرکت‌کنندگان سؤالات و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند که توسط سخنران نشست پاسخ داده شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code