به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_بندر انزلی، جلسه شورای راهبردی مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلات و آبزیان با حضور اعضای شورا و جمعی از کارشناسان حوزه کارآفرینی و نوآوری برگزار شد. در آغاز نشست، گزارشی از فعالیتها و اقدامات انجامشده در زمینه راهاندازی و توسعه مرکز ارائه و اعضا در جریان آخرین پیشرفتها و برنامههای اجرایی قرار گرفتند. سپس حاضران به بررسی وضعیت زیرساختها و تجهیزات مرکز پرداختند و درباره نیازهای موجود از جمله تکمیل فضای فیزیکی، ارتقای امکانات ارتباطی و فراهمسازی شرایط مناسب برای استقرار واحدهای فناور به گفتوگو پرداختند. در ادامه، موضوعاتی نظیر تکمیل اعضای شورای سیاستگذاری، تدوین اساسنامه و تنظیم توافقنامههای همکاری با مراکز همکار و شرکتهای دانشبنیان مطرح و مورد تبادل نظر قرار گرفت. همچنین درباره ایدههای ارائهشده از سوی محققان مرکز تحقیقات فرآوری به شرکت «الماس آدرس پارس» و زمینههای همکاری مشترک تصمیماتی اتخاذ شد. در پایان، اعضای شورا بر ضرورت تداوم این نشستها بهصورت منظم و هدفمند تأکید کردند تا با همافزایی میان متخصصان و فعالان حوزه شیلات، زمینه تقویت زیستبوم نوآوری و کارآفرینی در صنایع غذایی شیلات و آبزیان کشور بیش از پیش فراهم شود.