شنبه نوزدهم مهر 1404 

برگزاری نشست تخصصی با مدیرعامل تعاونی پرورش دهندگان ماهیان گرمابی و شرکت ماهی گوشت رشت

پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی (بندرانزلی) نشست تخصصی بررسی موانع و چالش‌های تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی استان گیلان را با حضور مدیران پژوهشکده، مدیرعامل تعاونی پرورش‌دهندگان و نمایندگان شرکت ماهی گوشت رشت برگزار کرد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 112 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی (بندرانزلی)، روز چهارشنبه ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴، نشست تخصصی بررسی چالش‌ها و موانع تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی استان گیلان با حضور محمدصیاد بورانی، رئیس پژوهشکده، محدثه احمدنژاد، رئیس بخش آبزی‌پروری، و عادل حسینجانی، مدیر ترویج و انتقال یافته‌های پژوهشی، در دفتر محمد عابد راد، مدیرعامل تعاونی پرورش دهندگان ماهیان گرمابی استان گیلان برگزار شد.
این نشست در راستای بازدیدها و نشست‌های دوره‌ای طرح «یاوران تولید» و با هدف حضور پژوهشگران در عرصه‌های عملی آبزی‌پروری برگزار گردید.
در این جلسه، محمد عابد راد دغدغه‌های بهره‌برداران استان گیلان از جمله افزایش قیمت نهاده‌ها و تأخیر در تخصیص آب به مزارع پرورش ماهیان گرمابی را مطرح کرد و اقدامات موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و پژوهشگران پژوهشکده در بازسازی نسل مولدین کپور با ورود نژاد تاتا را ارزنده دانست.
وی همچنین خواستار همکاری موسسه در ورود مولدین نژادهای خوش‌رشد و بازارپسند سایر گونه‌ها شد.
محمدصیاد بورانی، رئیس پژوهشکده، ضمن قدردانی از پیگیری‌ها و همکاری مستمر مدیریت و اعضای تعاونی با پژوهشکده، اعلام کرد که پیگیری‌های لازم در زمینه‌های مطرح شده از طریق ریاست موسسه انجام خواهد شد.
در ادامه، نشست دیگری در مزرعه شرکت ماهی گوشت رشت به مدیریت محسن تندرو برگزار شد؛ در این جلسه که پیرو تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک سنوات گذشته بود، درباره همکاری‌های آتی به منظور توسعه آبزی‌پروری کاربردی و تقویت فعالیت‌های عملی در تکثیر و پرورش ماهی کپور تاتا بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code