به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بینالمللی ماهیان خاویاری، این نشست با حضور حمیدرضا عبودی، مدیرعامل هلدینگ ۲۱ بیضا و هیأت همراه به همراه محمد تکریمی، مشاور مؤسسه، در دفتر ریاست انستیتو برگزار شد.
در آغاز جلسه، علینقی سرپناه رئیس انستیتو ضمن خوشامدگویی، به معرفی ظرفیتها، وظایف پژوهشگران بخشهای مختلف، امکانات آزمایشگاهی و فعالیتهای ملی و بینالمللی انستیتو پرداخت و گزارشی از وضعیت مزارع پرورش ماهیان خاویاری در کشور ارائه کرد.
محمد تکریمی مشاور مؤسسه نیز با اشاره به توانمندیهای انستیتو و ارتباط آن با صنعت، همکاری میان دو مجموعه را منشأ دستاوردهای ارزشمند در بهبود جیرههای غذایی ماهیان خاویاری در آینده دانست.
در ادامه، تورج سهرابی مدیر بخش آبزیپروری و ایوب یوسفی مدیر بخش فیزیولوژی و بیوشیمی، توانمندیهای بخشهای تخصصی خود را تشریح کردند و بر اهمیت تکثیر و استحصال خاویار به روش زنده تأکید داشتند.
همچنین محمود محسنی معاون پژوهشی و فناوری انستیتو با بیان اینکه این مرکز طی سالهای اخیر با تمرکز بر پروژههای تحقیقاتی کاربردی و مسئلهمحور توانسته سهم مهمی در رفع چالشهای صنعت خاویار کشور ایفا کند، گفت: انستیتو آمادگی کامل برای پشتیبانی از سرمایهگذاران بخش خصوصی در مسیر توسعه پایدار آبزیپروری را دارد تا این صنعت با اتکا به توان داخلی جایگاه شایستهای در اقتصاد کشور به دست آورد.
در بخش پایانی نشست، حمیدرضا عبودی مدیرعامل هلدینگ ۲۱ بیضا با اشاره به فعالیتهای این مجموعه در فرآوری انواع آبزیان دریایی و پرورشی و تشکیل زنجیره تولید غذاهای دریایی اظهار داشت: هدف ما تولید محصولاتی است که برای تمامی اقشار جامعه قابل استفاده باشد.» وی همچنین بر علاقهمندی هلدینگ برای توسعه روشهای استحصال خاویار بدون جراحی و کشتن ماهی تأکید کرد.