به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، نخستین نشست کارگروه پژوهشی این مرکز روز یکشنبه، ۷ اردیبهشت‌ماه سال جاری با حضور سرپرست مرکز، اعضای کارگروه و جمعی از محققان برگزار شد.
در این نشست، روند پیشرفت سه عنوان کتاب در دست ترجمه و تدوین با موضوعات «پیشرفت‌ها در دانش فنی فرآوری ماهی»، «راهنمای عملی فرآوری و بسته‌بندی میگو» و «کاربرد پلاسمای سرد در ایمنی فرآورده‌های گوشتی و شیلاتی» مورد بررسی قرار گرفت و برای تسریع در تکمیل، چاپ و انتشار آن‌ها برنامه‌ریزی لازم انجام شد.
همچنین گزارشی از وضعیت پیشرفت پروژه‌های جاری مرکز، شامل میزان پیشرفت فعالیت‌ها، چالش‌های احتمالی و برنامه زمان‌بندی آتی، توسط مجریان طرح‌ها ارائه شد.
در پایان جلسه، ضمن جمع‌بندی دستاوردهای قابل ارائه مرکز در سال جاری، تصمیماتی در خصوص رونمایی از دو محصول نهایی‌شده، برنامه‌ریزی برای بازدید مقامات عالی ملی و استانی و برگزاری سفره شیلاتی اتخاذ شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code