سه شنبه نوزدهم فروردین 1404 

همکاری‌های استراتژیک در حوزه تحقیقات شیلات؛ نشست مدیران شرکت ارغوان گوشت و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور

در نشست اخیر مدیران شرکت ارغوان گوشت وابسته به هلدینگ سازمان اتکا و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، آینده همکاری‌های تحقیقاتی و سرمایه‌گذاری در حوزه تولید مولدین عاری از عوامل بیماری‌زای میگو و توسعه فعالیت‌های شیلاتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
اخبار مهم سایت | بازدید: 190 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، نشست مشترک مدیران شرکت ارغوان گوشت وابسته به هلدینگ سازمان اتکا و موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در 18 فروردین ماه سال جاری برگزار شد. طرفین در این نشست ضمن تبریک سال 1404 و آرزوی تندرستی، به همکاری‌های مشترک و موفق گذشته و آینده اشاره کردند.
محمود بهمنی، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور از اعتماد سازمان اتکا به موسسه و امضای تفاهم‌نامه و عقد قرارداد اجرای پروژه‌های تحقیقاتی تشکر کرد.
بهمنی همچنین به اهمیت سرمایه‌گذاری سازمان اتکا در تولید انبوه مولدین عاری از عوامل بیماری‌زای میگو که برای صنعت پرورش میگوی کشور ضروری است، پرداخت.
وی تأکید کرد که در حال حاضر مولدین SPF میگو از خارج کشور تأمین می‌شود و سازمان اتکا می‌تواند با سرمایه‌گذاری در این حوزه و بهره‌گیری از دانش فنی موسسه، نیاز کشور به این مولدین را تأمین کند؛ این همکاری می‌تواند به پایداری و ارتقاء تولید میگو و همچنین ایجاد اشتغال کمک کند.
مدیرعامل شرکت ارغوان گوشت نیز ضمن اشاره به ظرفیت‌های زیرساختی سازمان اتکا، از جمله سازمان‌های دریایی، جغرافیایی و صنایع الکترونیک، و بازار مصرف بالقوه چند میلیونی خانواده‌های نیروهای مسلح در فروشگاه‌های اتکا، به نقشه راه توسعه فعالیت‌های شیلاتی در سازمان اتکا اشاره کرد.
وی بر اهمیت همکاری‌های مشترک با موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و استفاده از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی موسسه برای پیشبرد اهداف شیلاتی تأکید کرد.
در این نشست، گزارشی از روند اجرای پروژه ارزیابی عملکرد جمعیت‌های مختلف ماهی قزل‌آلا در یاسوج ارائه شد و سایر زمینه‌های همکاری نیز مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان جلسه، توافق شد که در یک نشست با مدیریت سازمان اتکا، ظرفیت‌های قابل استفاده در حوزه شیلاتی سازمان معرفی و پیشنهادات سرمایه‌گذاری برای اجرای پروژه‌های شیلاتی از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ارائه شود.
گفتنی است: این جلسه با حضور مدیرعامل شرکت ارغوان گوشت، مدیر طرح و برنامه شرکت، رئیس هیئت مدیره شرکت، رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، معاون پژوهش و فناوری موسسه، رئیس دفتر حوزه ریاست و رئیس مرکز تحقیقاتی ژنتیک و اصلاح نژاد شهید مطهری یاسوج برگزار شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code