چهارشنبه یکم اسفند 1403 

برگزاری دوره آموزشی کددار با عنوان "نقش تخمیر در فرآوری غذاهای دریایی"

دوره آموزشی کددار با عنوان "نقش تخمیر در فرآوری غذاهای دریایی" به صورت وبیناری و ویژه کارشناسان، روز دوشنبه 30 بهمن 1403، توسط مینا سیف‌زاده، عضو هیئت علمی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 312 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دوره آموزشی کددار با عنوان "نقش تخمیر در فرآوری غذاهای دریایی" روز دوشنبه، 30 بهمن 1403، به صورت وبیناری و ویژه کارشناسان، توسط مینا سیف‌زاده، عضو هیات علمی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، برگزار شد.
در این دوره، مباحث مختلفی در زمینه تخمیر و تأثیر آن در فرآوری غذاهای دریایی مطرح شد، از جمله فسادپذیری ماهی، استراتژی‌های افزایش ماندگاری، تعریف و مراحل کلیدی در تکنیک‌های تخمیر، مزایای تخمیر، معیارهای طبقه‌بندی ماهی‌های تخمیری، طبقه‌بندی بر اساس مدت زمان تخمیر، ترکیب میکروبی در فرآیند تولید ماهی تخمیری سنتی و عوامل مؤثر بر آن، تاثیر باکتری‌های اسید لاکتیک، فعالیت زیستی ماهی تخمیر شده، عوامل ایجادکننده ریسک در غذاهای دریایی تخمیری و ایمنی فرآورده‌های تخمیری ماهی.
در این دوره آموزشی، 40 نفر از محققین و کارشناسان مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی حضور داشتند و در پایان، به تمامی پرسش‌های مطرح شده توسط شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code