سه شنبه شانزدهم بهمن 1403 

تأمین مولدین دریایی، گامی مؤثر در احیای ذخایر ارزشمند

در نشست مشترک اعضای اتحادیه صیادان استان گیلان و مسئولان انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری، بر نقش کلیدی صیادان در تأمین مولدین طبیعی و بازسازی ذخایر ارزشمند ماهیان خاویاری دریای خزر تأکید شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 107 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری، روز یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳، نشستی با حضور اعضای اتحادیه صیادان استان گیلان، علی‌اکبر قربان‌نیان، رئیس مرکز بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری شهید دکتر بهشتی، و سایر مسئولان در دفتر ریاست این انستیتو برگزار شد.
در این نشست، علینقی سرپناه، رئیس انستیتو، ضمن خوش‌آمدگویی، به بررسی شرایط زیستی و پراکنش پنج گونه ماهیان خاویاری دریای خزر پرداخت و آن‌ها را به‌عنوان «فسیل‌های زنده» معرفی کرد. وی دلایل کاهش ذخایر این ماهیان، افزایش تعداد مزارع پرورشی در کشور، فعالیت‌های پژوهشی، و توانمندی‌های فنی و تحقیقاتی انستیتو در سطح ملی و بین‌المللی را تشریح کرد.
نقش صیادان در احیای ذخایر خاویاری
در ادامه، قربان‌نیان با اشاره به کاهش چشمگیر مولدین طبیعی و در نتیجه کاهش تولید بچه‌ماهی برای رهاسازی، بر اهمیت مشارکت جامعه صیادان در بازسازی ذخایر دریای خزر تأکید کرد. وی خاطرنشان کرد که ادامه فعالیت‌های صید و صیادی به همکاری صیادان در انتقال مولدین صیدشده به مرکز بازسازی شهید بهشتی وابسته است.
سرپناه نیز با تأکید بر ضرورت تأمین مولدین طبیعی صیدشده از دریا، این اقدام را گامی کلیدی در احیای ذخایر ارزشمند ماهیان خاویاری دانست.
در پایان، حاضران از بخش‌های آبزی‌پروری و ژنتیک انستیتو و تجهیزات فنی آن بازدید کردند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code