به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج و دریای عمان_ بندرعباس، نسشت ترویجی و انتقال یافته ها 30 دی ماه 1403 با عنوان "مدیریت غذا و غذادهی و نقش فیتوپلانکتون ها در پرورش میگو" با حضور فراگیران به صورت حضوری و مجازی آغاز شد.
محمد صدیق مرتضوی در خصوص نقش تحقیقات در توسعه فعالیت های آبزی پروری سخنرانی را آغاز کرد.
فخر آبادی پور مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان سخرانی خود را تحت عنوان "معرفی عملیات بهینه آبزی پروری (GAP) را ارائه کرد.
در ادامه محمدرضا زاهدی در خصوص اهمیت غذادهی و برآورد بازماندگی میگو در استخر، مطالب خود را بیان کرد.
پس از آن علیرضا قائدی عضو هیات علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به عنوان مدرس سخنرانی خود را تحت عنوان پارامترهای غذای مناسب و نقش مکمل در غذای میگو ارائه داد.
پس از آن شرکت کنندگان با حضور در آزمایشگاه نحوه سنجش میدانی غذا و تفسیر نتایج آزمایشگاهی کیفیت غذا با تدریس اسماعیل مرادی از پرسنل کارخانه هرمزدام ادامه دادند. همچنین در آزمایشگاه فیتوپلانکتون، نحوه نمونه برداری مشاهده و استفاده از کلید های شناسایی میکرو جلبک ها را با تدریس فرشته سراجی و مریم معزی فرا گرفتند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code