به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور_ گیلان، سخنرانی علمی تحت عنوان "تاثیر سطوح مختلف کنجاله کانولا و سویا برروی رشد بچه ماهی آمور" توسط افشین امیری از محققین این پژوهشکده و با حضور جمعی از پژوهشگران، اساتید و کارشناسان در سالن کنفرانس برگزار شد.
در این سخنرانی تولیدات جهانی امور که در مقام اول تولیدات جهانی بود و میزان تولیدات این ماهی در کشور ایران و همچنین دلایل تولید پایین این ماهی در کشور و مزایای پرورش آن وغذای مورد استفاده در جهان مورد بحث قرار گرفت و همچنین تاثیر سطوح مختلف کانولا و سویا در جیره بچه ماهیان امور و بهترین سطح جیره کنجاله کانولا که حدود ۲۰درصد جیره و بهترین سطح کنجاله سویا که ۳۰درصد بود در ارائه کار تحقیقاتی نتیجه گیری شد.