دوشنبه بیست و چهارم دی 1403 

حضور نماینده پژوهشکده در نشست تخصصی آشنایی با اسناد تاریخی مازندران

نشست تخصصی «آشنایی با اسناد تاریخی مازندران» با حضور پژوهشگران، اساتید و نماینده پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، به‌منظور بررسی ارزش فرهنگی و تاریخی اسناد این استان و نقش آن‌ها در بازشناسی هویت کهن مازندران، در سالن اندیشگاه مدیریت اسناد و کتابخانه ملی مازندران برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 26 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، نشست تخصصی «آشنایی با اسناد تاریخی مازندران» صبح چهارشنبه در سالن اندیشگاه مدیریت اسناد و کتابخانه ملی مازندران برگزار شد.
در این نشست، محمد فوقی، مدیر اسناد و کتابخانه ملی مازندران، به نقش اسناد در کشف پیشرفت‌های علمی تاریخی و معرفی آیین‌ها، رسوم و اعتقادات مردمان اشاره کرد.
وی با تأکید بر اهمیت حفظ و بهره‌برداری از اسناد تاریخی گفت: بسیاری از اسناد ارزشمند همچنان در اختیار خانواده‌ها قرار دارد و به‌دلیل عدم استفاده، در حال خاک خوردن هستند؛ ما به‌دنبال رفع غربت و مهجوریت این اسناد هستیم تا با استفاده پژوهشگران، از حالت انبار شدن خارج و به آرشیوی غنی تبدیل شوند.
فوقی همچنین به دستاوردهای سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشته، ۷۹۵ کتاب، ۳ هزار و ۳۷ نسخه از نشریات و ۸۹ برگ سند متعلق به دوره قاجار از سوی خانواده‌ها به ما تحویل داده شد. این اسناد، هویت فرهنگی مردم مازندران را به نمایش می‌گذارند.
در ادامه، سید مقداد طاهرپور، مدرس حوزه اسناد تاریخی، برای آشنایی بیشتر با هویت و تاریخ کهن مازندران، چند نمونه از اسناد تاریخی را خوانش و تشریح کرد.
در پایان جلسه، شرکت‌کنندگان به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند.
گفتنی است؛ فرشیده حبیبی، به‌عنوان نماینده پژوهشکده اکولوژی دریای خزر، در این رویداد علمی و فرهنگی حضور داشت.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code