به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، اولین روز از برنامه ترویجی هفته انتقال یافته های علمی مرکز با محور ارتقاء فناوری بسته بندی در مواد غذایی، وبینارهای تخصصی با عناوین " پتانسیل استفاده از پلی مرهای زیستی برای بسته بندی غذاهای دریایی" توسط مینا سیف زاده عضو هیئت علمی مرکز و " بسته بندی های نوین در صنایع غذایی" توسط فاطمه نوغانی محقق مرکز و "بسته بندی های نوین تامین کننده ایمنی و امنیت فرآورده های شیلاتی" توسط ذبیح اله بهمنی عضو هیئت علمی مرکز به صورت وبیناری برگزار شد.
در دومین روز از برنامه ترویجی هفته انتقال یافته های علمی مرکز با محور ارتقاء فناوری بسته بندی در مواد غذایی، وبینارهای تخصصی با عناوین "کاربرد نانوتکنولوژی در بسته بندی (صنایع غذایی و صنایع شیلاتی)" توسط مینا احمدی محقق مرکز و "کاربرد ترکیبات طبیعی در توسعه بسته بندی های هوشمند و کارایی آنها در ارزیابی تازگی_ فساد محصولات شیلاتی" توسط مهدی آلبوفتیله عضو هیئت علمی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان به صورت وبیناری برگزار شد.