به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان_ بندرعباس، ماهی خشک موتو یا متوتا ماهی به دلیل ارزش غذایی بالا، طرفداران زیادی دارد و باعث رونق اقتصادی سواحل جنوبی کشور است. میزان صید کل ماهیان سطح زی ریز در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و دریای عمان در سال 2017 از آب‌های خلیج‌فارس و دریای عمان 228 هزار تن بوده است که سهم عمان 6/57 درصد، ایران 41 درصد و سایر کشورها 4/1 درصد بوده است.
در راستای انجام پروژه ارزیابی تاثیر عملیات پس از صید بر کیفیت ماهی موتو معمولی عملیات مرحله اول نمونه برداری از دو منطقه جنوبی جزیره قشم (مسن و رمچاه) انجام پذیرفت و نحوه صید و نمک سود کردن و نیز انتقال آنها به مناطق دیگر جهت خشک کردن و بسته بندی آنها مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.
در این مرحله نمونه های لازم جهت اندازه گیری میزان پروتئین، چربی، رطوبت و نیز اسید های چرب به آزمایشگاه پژوهشکده انتقال داده شد.
لازم به ذکر است مراحل بعدی نمونه برداری از مناطق دیگر در حاشیه جنوبی جزیره قشم متعاقبا انجام خواهد شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code