به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، جلسه مشترک راه کارهای تولید غذای جایگزین پودر ماهی برای مصرف آبزیان با مدیرعامل و اعضای هیئتمدیره شرکت توسعه و تجارت مبتکران خلاق ارومیه برای استفاده از ظرفیت ها و تخصص محققان مرکز در محل دفتر این شرکت برگزار شد.
در این جلسه امکان تولید پودر گونههای مختلف حشرات به عنوان غذای جایگزین با پودر ماهی و سویا مطرح شد.
در ادامه برای تحقق این امر مقرر شد تفاهم نامهای بین طرفین تنظیم و تولید جیره غذایی جدید با نظارت مرکز تحقیقات آرتمیای کشور انجام شود.