به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور،  اولین رویداد فناورانه از سلسله رویدادهای میکروبیوم در سلامت و بهره وری آبزیان، در راستای سیاست کلان امنیت غذایی و دارویی کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی و با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری،  معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و انجمن پروبیوتیک ایران برگزار شد.
موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به عنوان یکی ازحامیان اصلی در این رویداد حضور فعال داشت و تفاهم نامه همکاری های مشترک علمی و تحقیقاتی جهت اجرای پروژه های تحقیقاتی، برگزاری نشست ها، سمینارها، کارگاه های علمی، تبادل اطلاعات، انتشارات پایان نامه های دانشجویی و ایجاد فرصت های مطالعاتی و پژوهشی در حوزه شیلات و بیوتکنولوژی دریا، فی ما بین موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی منعقد شد.
گفتنی است مراسم افتتاحیه با حضور مصطفی قانعی، دبیر ستاد زیست‌فناوری، سلامت و فناوری‌های پزشکی، محمد نریمانی راد، رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی و رفیعی‌پور، رئیس سازمان دامپزشکی، برگزارشد و  نریمانی راد در این مراسم گفت: پروبیوتیک یکی از موضوعاتی است که نخستین بار در این واحد دانشگاهی مورد بررسی قرار گرفته است. محمود بهمنی، رییس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور نیز در پنل تخصصی اول به سخنرانی پرداخت و ضمن ارایه دستاوردهای موسسه به تشریح نقش میکروبیوم در توسعه آبزی پروری. اهم فعالیت های موسسه در حوزه میکروبیوم و پروبیوتیک بومی و آینده پژوهی آن اشاره کرد.
لازم به ذکر است در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ به همت محققان موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور رونمایی از محصول پروبیوتیک بومی مورد مصرف در صنعت پرورش میگو در پژوهشکده میگوی کشور واقع در بوشهر با حضور معاون وزیر و رییس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی و سایر مدیران کشوری و استانی انجام شد و به گفته مریم میربخش، مجری و رییس بخش زیست فناوری موسسه، دستيابي به این دانش فني، گامی مهم در جهت بهبود کیفیت آب مزارع پرورش میگو بوده و در عملکرد و راندمان اقتصادي توليد ميگوي سفيد غربي بسیار موثر است.
در رویداد فوق، مریم میربخش، بابک قایدنیا، شاپورکاکولکی و مصطفی شریف روحانی از موسسه حضور داشتند.
 
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code