سه شنبه بیستم آذر 1403 

حضور معاون آموزش متوسطه اداره كل آموزش و پرورش استان گیلان در انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری

در راستای ارتقای دانش فنی و افزایش سطح علمی بهره برداران، آبزی پروران و دانش آموزان در بخش آبزی پروری، در روز شنبه 17 آذر ماه 1403 حسین نظری پسیخانی معاونت آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان به همراه هیات همراه به منظور توسعه همکاری در دومین سال راه اندازی اولین هنرستان کار و دانش کشاورزی کشور با گرایش آبزی پروری ماهیان خاویاری در انستیتو حضور یافتند.
اخبار مهم سایت | بازدید: 122 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری در راستای پیشبرد اهداف سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی مبنی بر نقش ترویج یافته های علمی و ارائه آموزش های کاربردی در ارتقای دانش فنی و افزایش سطح علمی بهره برداران، آبزی پروران و دانش آموزان در بخش آبزی پروری، در روز شنبه 17 آذر ماه 1403 حسین نظری پسیخانی معاونت آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان گیلان به همراه هیات همراه به منظور توسعه همکاری در دومین سال راه اندازی اولین هنرستان کار و دانش کشاورزی کشور با گرایش آبزی پروری ماهیان خاویاری در انستیتو حضور یافتند.
در ابتدای این نشست، محمود محسنی معاون پژوهش و فناوری انستیتو، ضمن خوش آمدگویی به تشریح فعالیت های آموزشی مدرسین انستیتو در راستای تفاهم نامه فی مابین پرداخت. وی بیان کردد، با توجه به وجود بیشترین تعداد مزارع ماهیان خاویاری در استان گیلان و پتانسیل مناسب پرورشی جهت نیل به اهداف مندرج در برنامه هفتم توسعه، احداث مزارع و افزایش تولید در واحد سطح، بالا بردن کیفیت تولیدات با استفاده از تکنولوژی‌های نوین و توجه ویژه به حفظ ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری با همکاری اساتید و کارشناسان کارآمد و مجرب، از اولویت های تحقیقاتی انستیتو می باشد.
وی با تاکید بر اینكه اشتغال و دستیابی به درآمد، از اساسی ترین نیازهای جوانان است، اظهارداشت دانش آموزان با مهارت آموزی در بخش شیلات می توانند به درك عمیق تری از آموخته های خود در راستای کارآفرینی دست یابند.
نظری ضمن تشکر از همکاری صمیمانه کارشناسان و پرسنل انستیتو تحقیقات خاطر نشان شد، از اهداف اصلی وزارت آموزش و پرورش، توسعه هنرستان‌های تخصصی جهت افزایش سطح مهارت های دانش آموزان می باشد، لذا ریشه كنی و یا کاهش بیكاری در جامعه رابطه مستقیم با گسترش دامنه مهارت آموزی در بین دانش آموزان در شاخه كاردانش و فنی حرفه ای دارد و هدایت دانش آموزان به سوی رشته های مهارتی منوط به آگاهی بخشی به دانش آموزان و اولیا می باشد. وی اشاره داشت که بهره گیری از ظرفیت های موجود در مناطق، کاری تیمی است؛ که عزم جدی و  همراهی همه دستگاه های توانمند استان را می طلبد، بنابراین برای پرورش نسلی كارآمد كه بتواند آینده روشنی را برای كشور رقم زند، باید به فكر گسترش راه های افزایش مهارت افراد در فرآیند تعلیم و تربیت باشیم. در خاتمه حاضرین در جلسه از کلاس درس دانش آموزان بازدید کردند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code