به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، دانشجویان مقطع دکتری رشته بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات به منظور آشنایی با صنعت فرآوری آبزیان و محصولات متنوع شیلاتی از مرکز بازدید کردند.
ابتدا در نشستی مطلبی در مورد ظرفیتهای تحقیقاتی و تلاشهای محققین این مرکز برای تولید دانش فنی و دستاوردهایی از جمله: تولید انواع فرآورده های خمیری از ماهی، پفک و بستنی ماهی از کنسانتره پروتئین ماهی همچنین پروژه های انجام شده با هدف بکارگیری روشهای نوین برای افزایش ماندگاری محصولات شیلاتی، قراردادهای پژوهشی ملی و بین المللی اجرا شده توضیحاتی را ارائه کرد.
سپس خدابنده گزارشی از تاریخچه، امکانات و ظرفیتهای ساختاری و تحقیقاتی مرکز، دستاوردهای علمی_ پژوهشی و قرارداد مشارکت تحقیقاتی با شرکت 21 بیضا را ارائه داد.
در ادامه بایگان مدیر تولید شرکت الماس آدرین پارس ضمن معرفی شرکت به محصولات متنوع تولیدی و بازار آنها در داخل و خارج از کشور و برندهای شرکت اشاره کرد و افزود تنوع در تولید فرآوردهها و کاهش قیمت محصول تولید شده جهت افزایش رغبت به مصرف ماهی توسط اقشار مختلف جامعه علی الخصوص کودکان از اهداف این شرکت میباشد.
پایان نشست دانشجویان ضمن بازدید از خط تولید فرآوردههای شیلاتی و سیستم بستهبندی شرکت الماس آدرین پارس، امکانات آزمایشگاهی مرکز، از خط تولید کارخانه کنسروسازی خزر تولید نیز بازدید کردند و به سوالات مطرح شده از سوی دانشجویان توسط کارشناسان مربوطه پاسخ داده شد.
این بازدید با حضور عباسعلی مطلبی استاد و مشاور وزیر جهاد کشاورزی، صیادبورانی رئیس پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور، خدابنده مسئول امور ارتباط با صنعت، احمدی مسئول روابط عمومی مرکز و بایگان مدیر تولید شرکت الماس آدرین پارس برگزار شد.