سه شنبه بیست و نهم آبان 1403 

برگزاری دوره آموزشی "تغییرات پس از صید در ماهی"

دوره آموزشی با عنوان "تغییرات پس از صید در ماهی" با تدریس مینا احمدی محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان بصورت وبیناری برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 47 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط‌ عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، دوره آموزشی تحت عنوان " تغییرات پس از صید در ماهی" ویژه بهره‌برداران پیشرو و علاقه‌‌مندان این حوزه با تدریس مینا احمدی محقق مرکز بصورت وبیناری و با 78 نقطه اتصال به میزبانی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
مباحث این دوره شامل: دسته‌بندی ماهیان، ساختمان عضله و ترکیبات شیمیایی بدن ماهی، اصول عمل آوری ماهی، اشکال عرضه ماهی در بازار، تغییرات پس از صید در ماهی، تغییرات ظاهری، جمود پس از مرگ، اکسیداسیون و هیدرولیز چربی‌ها، فساد باکتریایی، تغییر فلور میکربی در طول نگهداری ماهی تازه، آمین های بیوژنیک، اثر صید و روش های حمل و نقل بر تغییرات پس از مرگ ماهی و راهکارهای علمی جهت سردسازی و حفظ کیفیت ماهی تا رسیدن به زنجیره تولید در این دوره توضیح داده شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code