به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، دوره آموزشی تحت عنوان " تغییرات پس از صید در ماهی" ویژه بهرهبرداران پیشرو و علاقهمندان این حوزه با تدریس مینا احمدی محقق مرکز بصورت وبیناری و با 78 نقطه اتصال به میزبانی مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) برگزار شد.
مباحث این دوره شامل: دستهبندی ماهیان، ساختمان عضله و ترکیبات شیمیایی بدن ماهی، اصول عمل آوری ماهی، اشکال عرضه ماهی در بازار، تغییرات پس از صید در ماهی، تغییرات ظاهری، جمود پس از مرگ، اکسیداسیون و هیدرولیز چربیها، فساد باکتریایی، تغییر فلور میکربی در طول نگهداری ماهی تازه، آمین های بیوژنیک، اثر صید و روش های حمل و نقل بر تغییرات پس از مرگ ماهی و راهکارهای علمی جهت سردسازی و حفظ کیفیت ماهی تا رسیدن به زنجیره تولید در این دوره توضیح داده شد.