به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، اولین جلسه کارگروه ترویج با هدف بررسی پیشرفت کار رسانههای ترویجی در سالن جلسات با حضور سرپرست مرکز، اعضای کارگروه ترویج و محققین برگزار شد.
ابتدای جلسه کمالی دبیر کارگروه ترویج، گزارشی از جدول رسانههای ترویجی همکاران پیرامون موضوعات "مکمل های امگا3، دودی گرم صنعتی ماهی خاویاری، کلاژن آبزیان، استفاده از ضایعات میگو در پالایش فلزات سنگین و رنگ از پساب، ارزش تغذیهای و کاربرد ریز جلبک اسپیرولینا، کاربرد بسته بندی های هوشمند دارای نشانگر تازگی در غذاهای دریایی" که تا آبان ماه سال جاری در سامانه ترویج منتشر شده را رایه کرد.
در ادامه میزان پیشرفت کار رسانه های در حال نگارش شرح داده شد و مقرر گردید رسانهها جهت داوری به کمیته ترویج ارئه شود.