به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ملی آبزیان آب‌های شور_ بافق یزد، باتوجه به جایگاه ویژه فرآوری محصولات شیلاتی در صنایع شیلاتی و آبزی‌پروری، به درخواست جهاد کشاورزی استان یزد و به میزبانی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی یزد دوره آموزشی"روش‌های نوین عمل آوری آبزیان" توسط سید پژمان حسینی شکرابی و محمد اخوان بهابادی با تأکید بر فرآوری ماهی تیلاپیا به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
شکرابی با بیان مختصر توضیحاتی در خصوص بیوشیمی فرآورده‌های آبزیان به بیان نقش کلیدی واحد‌های عمل آوری و فرآوری جهت تولید محصولات با کیفیت و سالم پرداخت.
در ادامه روش‌های نوین عمل آوری ماهی تیلاپیا و ماهیان سردآبی همراه با فیلم برای شرکت کنندگان توضیح داده شد.
همچنین، اخوان بهابادی اصول زنجیره ارزش و تولید محصولات با ارزش افزوده از زائدات ماهی تیلاپیا را گفت.
این دوره با استقبال زیاد شرکت کنندگان همراه بوده که نشان دهنده علاقه مندی بالای جامعه به مباحث فرآوری ماهی تیلاپیا و برخورداری از ارزش افزوده محصولات جانبی آبزی پروری می‌باشد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code