به گزارش روابط‌عمومی پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های جنوب کشور_ اهواز، کارگاه آموزشی ترویجی پرورش غذای زنده مورخ ۲ آبان برگزار شد.
در این کارگاه آموزشی اصول تکثیر انواع غذاهای زنده‌ گیاهی و جانوری در مراکز تکثیر ماهیان دریایی و میگو توسط منصور طرفی عضو هیئت‌علمی پژوهشکده آبزی پروری آبهای جنوب کشور ارائه شد.
چالش‌ها و موانع تولید پایدار غذاهای زنده در مراکز تکثیر میگو و ماهیان دریایی و راهکارهای عبور از این چالش‌ها توضیح داده شد.
این کارگاه با مشارکت اداره کل شیلات خوزستان و پژوهشکده‌ آبزی‌پروری آب‌های جنوب کشور در سالن جلسات منطقه‌ آزاد اروند برگزار شد و جمعی از محققان، پرورش‌دهندگان میگو و ماهی، دانشجویان و علاقه‌مندان حضور داشتند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code