چهارشنبه دوم آبان 1403 

نخستین جلسه بررسی پروژه تولید فیله سوخاری و ناگت کم‌چرب از ماهی سی‌باس آسیایی برگزار شد

نخستین جلسه کارگروه پژوهشی با هدف بررسی پروژه "تولید فیله سوخاری و ناگت کم‌چرب از ماهی سی‌باس آسیایی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی آن در شرایط انجماد" به سفارش شرکت طرح توسعه دُرنیکا و با حضور سرپرست مرکز برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 70 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان-یونیدو، نخستین جلسه کارگروه پژوهشی به منظور بررسی سند پروژه پیشنهادی "تولید فیله سوخاری و ناگت کم‌چرب از ماهی سی‌باس آسیایی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی محصولات منتخب در دوره نگهداری در شرایط انجماد"، به سفارش شرکت طرح توسعه دُرنیکا، برگزار شد.
در این نشست، مهدی آل بوفتیله، مجری پروژه، به تشریح سند تحقیقاتی پروژه پرداخت.
سپس اعضای کارگروه به بحث و بررسی دقیق پیرامون عناوین، فرضیات، اهداف، روش‌ها و ساختار اجرایی پروژه پرداختند.
در پایان مقرر شد که سند پروژه پس از اعمال اصلاحات پیشنهادی و تأیید دبیر کارگروه پژوهشی، در سامانه ثبت شود و مراحل بعدی داوری و تصویب آن به‌طور جدی پیگیری شود.
گفتنی است؛ این جلسه با حضور سرپرست مرکز، مجری پروژه و اعضای کارگروه پژوهشی تشکیل شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code