چهارشنبه دوم آبان 1403 

حضور فعال محققین مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در اولین همایش ملی اخلاق در کشاورزی و غذا

اولین همایش ملی "اخلاق در کشاورزی و غذا" در روزهای 30 مهر و 1 آبان ماه سال جاری، با هدف بررسی مسائل اخلاقی مرتبط با کشاورزی و غذا در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 187 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، اولین همایش ملی "اخلاق در کشاورزی و غذا" در روزهای 30 مهر و 1 آبان ماه سال جاری، در محل سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد. این همایش دو روزه با هدف بررسی مسائل اخلاقی مرتبط با کشاورزی و غذا، با مشارکت پژوهشگران، مدیران و فعالان این حوزه، به‌صورت گسترده‌ای برگزار شد.
محورهای اصلی این همایش شامل مباحث زیر بود:
•اخلاق کشاورزی و غذا از منظر ارزش‌های اسلامی و فرهنگ ایرانی
•اخلاق در حکمرانی (سیاست‌گذاری، مدیریت و مشارکت) در نظام کشاورزی و غذا
•اخلاق در صیانت و بهره‌برداری از منابع طبیعی و پایه
•اخلاق در تولید محصولات کشاورزی و غذایی
•اخلاق در فرآوری محصولات کشاورزی و غذایی
•اخلاق در دسترسی و تجارت محصولات کشاورزی و غذایی
•اخلاق در مصرف و سلامت غذا
•اخلاق در تحقیق، آموزش، ترویج و فناوری‌های نوین کشاورزی و غذا
این همایش با هدف تبیین نقش اخلاق در تمامی زنجیره‌های مرتبط با کشاورزی، از تولید تا مصرف، برگزار شد و به بررسی چالش‌های اخلاقی در حکمرانی، مدیریت منابع طبیعی و بهره‌برداری از محصولات غذایی پرداخته شد.
لازم به ذکر است؛ مشارکت محققین مؤسسه در بخش‌های مختلف این رویداد علمی نشان‌دهنده تلاش‌های پیگیرانه آنان در جهت تبیین نقش اخلاق در حوزه کشاورزی و غذا است. حضور فعال این محققین در همایش، نقش مؤسسه در ارتقای سطح علمی و پژوهشی کشور را به‌وضوح نشان می‌دهد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code