به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، این مرکز اقداماتی در خصوص سیاست های ابلاغی توسعه دریا محور از جمله: پایش ماهانه پارامترهای فیزیکی و شیمیایی آب و ارزیابی ذخایر آرتمیا و جلبک دریاچه ارومیه، 40 ضوابط و معیارهای بهداشتی مدیریت پرورش ماهی در دریاچه های غیر قابل شرب پشت سدهای کشور و ایجاد پایلوت تکثیر و پرورش شاه میگو و معرفی آن به منابع آبی مستعد استان انجام داده است.
در راستای سند امنیت غذایی، مرکز موفق به انجام اقداماتی شده است که از آن جمله میتوان به بررسی تاثیر مکانیزاسیون موجود در تولید مزارع پرورشی ماهی قزل آلای رنگین کمان استان آذربایجان غربی با تاکید بر بهینه سازی مصرف آب، ارزیابی عملکرد رشد و عوامل خطر مؤثر در بروز بیماری های ویروسی در ماهیان واگذار شده به مراکز تکثیر همکار طرحSPF، شناسایی مناطق مستعد توسعه تولید آرتمیا در استان یزد، دستیابی به بیوتکنیک تکثیر مصنوعی مولد سازی و تولید مینیاتور شاه میگوی آب شیرین ارس جهت توسعه صنعت آبزی پروری با گونه های بومی آبزیان، ارزیابی تاثیر عصاره هیدروالکلی سیر و سوپرناتانت باکتری plantarum Lactobacillus بر افزایش مدت ماندگاری بیوماس آرتمیا اورمیانای منجمد و بررسـی اثرات آنتی اکسـیدانی و ضـد باکتریـایی عصاره هیـدرو الکلی جلبک اسپیرولینا بمنظور افزایش زمان مانـدگاری فیله و غذای کنسانتره ماهی قزل آلا اشاره کرد.
در ششماهه اول سال 1403، اثربخشی مرکز در زمینه رونمایی از دانش فنی طرح پایلوت تکثیر شاه میگوی آب شیرین و فرمولاسیون غذای تخصصی آن جهت بازسازی ذخایر، تولید دانش فنی، محصول صادرات، حفظ ذخایر ژنتیکی و دستیابی به بیوتکنیک تکثیر مصنوعی و تولید غذای اختصاصی مینیاتور شاه میگوی آب شیرین ارس نیز قابل توجه بوده است.