شنبه بیست و هشتم مهر 1403 

تفاهم‌نامه همکاری بین پژوهشکده آبزی‌پروری و سرای نوآوری جلبک امضا شد

محمد صیاد بورانی، رئیس پژوهشکده، به همراه کارشناسان گروه آزمایشگاه جلبک و ترویج و تجاری‌سازی، در آیین افتتاحیه شبکه ملی زیست‌فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت که در تاریخ 25 مهرماه برگزار شد، شرکت کرد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 85 مرتبه | 0 نظر
 به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی کشور-انزلی، محمد صیاد بورانی، رئیس پژوهشکده، به همراه کارشناسان گروه آزمایشگاه جلبک و ترویج و تجاری‌سازی، در آیین افتتاحیه شبکه ملی زیست‌فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت که در تاریخ 25 مهرماه برگزار شد، شرکت کرد.
در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از دستاوردهای تحقیقاتی و فناوری در حوزه جلبک، توسط پژوهشکده آبزی‌پروری کشور، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشگاه آزاد واحد صفادشت و سرای نوآوری جلبک برگزار شد.
حاضران از غرفه پژوهشکده آبزی‌پروری کشور بازدید کردند و محمد صیاد بورانی و رودابه روفچایی توضیحاتی درباره دستاوردها، محصولات فناورانه و نتایج تحقیقات در زمینه کشت و توسعه جلبک ارائه دادند.
احمد محمدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت استان البرز، در خصوص ایجاد شبکه نوآوری جلبک توضیحاتی ارائه کرد.
وی به استفاده از جلبک برای تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، تشکیل سایت شبکه، ایجاد آزمایشگاه زیست‌فناوری جلبک، تأسیس بانک جلبک، و رعایت استانداردهای مرتبط با غذا و دارو و ایجاد شبکه ملی زیست‌فناوری اشاره داشت.
سپس سیدحسین حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، به اهمیت تولید گیاهان آبزی در سطح جهان پرداخت و بر نقش و اهمیت شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه محصولات فناورانه، تأثیر آن‌ها بر اقتصاد دریامحور و امنیت غذایی تأکید کرد.
در ادامه، محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بر ضرورت توجه به اقتصاد دریا‌محور و ثروت حاصل از آن تأکید کرد و اهمیت توسعه شبکه زیست‌فناوری جلبک را برای اتصال به تجارت و کسب‌وکار مورد توجه قرار داد. وی همچنین بر لزوم تقویت شبکه توزیع و پخش در سرای نوآوری جلبک تأکید کرد.
در پایان، تفاهم‌نامه همکاری مشترک تحقیقاتی، آموزشی و ترویجی بین پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی کشور و سرای نوآوری جلبک به امضا رسید.
این مراسم با حضور محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور، سیدحسین حسینی، معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، احمد محمدی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفادشت، و جمعی از محققین، کارشناسان، نخبگان، شرکت‌های دانش‌بنیان، دانشجویان و اساتید دانشگاه همراه بود.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code