به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به نقل از روابط عمومی سازمان شيلات ايران، نخستين جلسه كميته امور شيلات و آبزيان در حوزه امنيت غذايی با حضور معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران، معاونان، نمايندگان موسسه تحقيقات علوم شيلاتی کشور، دامپزشكی، امور اراضی، بانک كشاورزی، اتحاديه ها و جلسه امنيت غذايی در سالن جلسات سازمان برگزار شد.
اين جلسه با توجه به تشكيل ستاد هماهنگی امنيت غذايی وزارت جهادكشاورزی و هفت كميته تخصصی كه بخش شيلات و آبزی پروری يكی از كارگروه های هفت گانه را تشكيل می دهد در اولين جلسه كميته امور شيلات و آبزيان به ارائه گزارش عملكرد، برنامه و راهبردهای سازمان شيلات ايران در موضوع امنيت غذايی و همچنين تحقق شعار سال پرداخت.
معاون وزير و رئيس سازمان شيلات ايران به ميزان جهش توليد در راستای تحقق اهداف سازمانی و اسناد بالادستی اشاره كرد و گفت: در افق 1411 ميزان توليدات شيلاتی به 2.6 ميليون تن و در برنامه هفتم توسعه 1.8 ميليون تن خواهد رسيد.
سيدحسين حسينی به حل مسائل و مشكلات موجود از جمله حل توليد ماهي تيلاپيا، ترويج نانو حباب در مزارع آبزی پروری، مكانيزاسيون كشاورزی در راستای افزايش بهره وری و غيره اشاره كرد و گفت: با توجه به محدوديت منابع لازم است در زمينه سرمايه گذاری و ورود فن آوری های نوين اقدامات اساسی به انجام برسد و دستگاه های اجرايی نيز در اين راستا كمك های لازم را داشته باشند.
گفتنی است در اين جلسه به سلامت غذا، امنيت زيستی، فرآوری آبزيان در راستای افزايش صادرات و انجام برنامه های عملياتی به صورت موضوعی و تخصصی تاكيد شد.