به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان_ بندرعباس، سمینار بین المللی شیمی محیط زیست در دانشگاه شهید مدنی تبریز برگزار شد. در این سمینار محققین کشورهای ترکیه، عراق، پاکستان، جمهوری آذربایجان و جمهوری اسلامی ایران حضور داشتند.
مرتضوی به عنوان سخنران مدعو سخنرانی خود را تحت عنوان
Chemical Health Risk Assessment through Marine Biota from Hormozgan Province    
ارایه کرد. وی ابتدا به اهمیت و ضرورت افزایش مصرف سرانه آبزیان در کشور اشاره و در ادامه به نقش توسعه شتابان صنایع، افزایش جمعیت در نوار ساحلی، تغییرات اقلیمی وتخلیه فاضلاب ها به آبهای ساحلی و دریا پرداخت که منجر به تجمع زیستی آلاینده هایی نظیر فلزات سنگین، ترکیبات چند حلقه ای آروماتیک و سموم جلبکی در آبزیان دریایی و ساحلی شده است.
در ادامه گفت: محاسبه ریسک مصرف آلاینده های معدنی و آلی در نمونه های ماهیان تجاری موید سلامت آبزیان تجاری مورد بررسی است از طرفی گرچه دو دسته اصلی از سموم جلبکی در نمونه های صدف ها مشاهده گردید اما مصرف آنها خطری را متوجه مصرف کنندگان نخواهد کرد.
همچنین در انتها تقویت همکاری های پژوهشی کشورهای حاشیه خلیج فارس در راستای دستیابی به مدیریت یکپارچه اکوسیستم، تدوین برنامه کاری مشترک بین کشورها و بومی سازی متغیرهای ارزیابی ریسک مصرف آبزیان را مورد تاکید قرار داد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code