به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، دوره آموزشی با عنوان " آشنایی با اصول HACCP در تولید خوراک آبزیان" طی 4 روز توسط فاطمه فداکار عضو هیأت علمی انستیتو به صورت حضوری و مجازی در سالن جلسات برگزار شد.
مدرس این دوره، ابتدا مطالبی را در رابطه با اصول پیش نیاز پیاده سازی سیستم HACCP در کارخانجات تولید خوراک آبزیان، آشنایی با گام های 5 گانه استاندارد و اصول 7 گانه این سیستم را ارائه کرد.
سپس به شرح کامل از مراحل خط تولید خوراک آبزیان و مراحل پیاده سازی سیستم مدیریت کنترل کیفی کارخانجات خوراک آبزیان پرداخت.
وی هدف از برگزاری این دوره را شناسایی، ارزیابی و کنترل خطرات فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی در تمام مراحل تولید خوراک آبزیان بالاخص در نقاط کنترل بحرانی از تهیه اقلام تا بسته بندی و توزیع به بازار برای فراگیران دانست تا با عملکرد صحیح کلیه نکات و اقدامات پیشگیرانه در تولید خوراک آزمایشی جهت نیل به اهداف پژوهش های تغذیه ای آبزیان در سازمان گامی موثر برداشته شود.
در خاتمه مدرس دوره پس از نمایش فیلم های آموزشی از خط تولید خوراک آبزیان به سئوالات فراگیران پاسخ داد.