شنبه سوم شهریور 1403 

برگزاری نشست تخصصی و تعامل با نخبگان

در راستای سلسله نشست های تخصصی و تعامل با نخبگان، اولین نشست فرآوری و مصرف آبزیان در سالن جلسات برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 285 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، در راستای انجام سلسله نشست های تخصصی و تعامل با نخبگان، اولین نشست فرآوری و مصرف آبزیان با چهار محورتنوع بخشی محصولات شیلاتی، تولید محصولات با ارزش افزوده از زائدات ناشی از فرآوری آبزیان و سرانه مصرف و آینده پژوهی در سالن جلسات برگزار شد.
محمود بهمنی، رئیس موسسه در شروع نشست ضمن تاکید برسیاست های برنامه هفتم توسعه در جهت افزایش سرانه مصرف آبزیان، لزوم ایجاد چارچوب هایی برای فعالیت های مشترک و هم افزایی ما بین موسسه، دانشگاه، شیلات و بخش خصوصی را ضروری دانست.  
در ادامه مصطفی شریف روحانی، قائم مقام موسسه گفت: موسسه در طی سال‌های اخیر اقدامات موثری در خصوص تنوع مصرف فرآورده‌های شیلاتی انجام داده است که می‌توان به برگر ماهی خشک، مارینا، کنسرو، سوسیس، اسنک ماهی اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه انتظار موسسه از این رویکرد، ترویج دانش، ارائه دستاوردها و سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی است، افزود: باید به افزایش سرانه مصرف کمک کنیم تا دسترسی آحاد مردم به محصولات شیلاتی افزایش یابد.
در ادامه این نشست، حول محورهایی از قبیل: ضرورت استراتژیک اهمیت به صنعت شیلات و زنجیره ارزش، دستیابی به دانش فنی 25 محصول در مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، هوشمند سازی ضایعات و زائدات، سرانه مصرف آبزیان، عوامل موثر بر رفتار و ترجیحات مصرف کننده چشم انداز توسعه صنایع فرآوری آبزیان (تنوع تولید، ارتقا فن آوری) بحث و تبادل نظر شد.
مباحثات انجام شده در این جلسه به نتایج ذیل منتهی شد:
ضرورت تدوین برنامه جامع مصرف (ترویج مصرف آبزیان) برنامه ریزی تولید متناسب با تقاضای بازار (مطالعات جامع بازار)،گسترش دامنه محصولات شیلاتی از طریق پرورش گونه های جدید، تولید محصولات با ارزش افزوده و تکنیک های نوآورانه فرآوری، ایجاد پلتفورم بین صنعتگران و پژوهشگران، ایجاد سامانه جامع ردیابی کارخانجات و انبار جهت به روز رسانی و اطلاعات پایه میزان ضایعات و زائدات جهت بهره برداری و ایجاد ارزش افزوده.
سپس بر لزوم تداوم جلسات مشابه در راستای هم اندیشی و انجام مباحث کارشناسی و بهره برداری از ظرفیت های ملی تاکید شد.
در این جلسه رئیس موسسه، 170 نفر از محققان و اعضای هیئت علمی  موسسه، اساتید دانشگاهی، متخصصین و کارشناسان از سازمان شیلات ایران، بخش خصوصی، شرکت های فناور و دانش بنیان فعا ل به صورت حضوری و وبیناری حضور داشتند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code