به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، سخنرانی علمی با عنوان "فناوری های نوین برای ارزیابی کیفیت غذا و نوشیدنی " توسط افشین فهیم در سالن کنفرانس مرکز برگزار شد.
وی در این سخنرانی گفت:  
امروزه ایمنی مواد غذایی و نوشیدنی ها به یک نگرانی رایج بهداشتی جهانی در بهداشت و کیفیت مواد غذایی تبدیل شده است.
غذا به عنوان یک ضرورت برای تامین انرژی، سلامت و پیشگیری از بیماری لازم است، به صورت ایمن برای مصرف کنندگان عرضه شود. مصرف کنندگان در انتخاب محصولات غذایی به دلیل کیفیت پایین غذا، بهداشت نامناسب، ناخالصی و تقلب مواد غذایی، منقضی شدن تاریخ مصرف با مشکل مواجه هستند.
تقلب در مواد غذایی یکی از موضوعات با اهمیت در کشورهای در حال توسعه است زیرا تأثیر مسقیم بر سلامت انسان دارد.
تشخیص غذای تقلبی از طریق انسان برای مصرف کنندگان دشوار است و فقط می توانند از تجهیزات آزمایشگاهی استفاده کنند. فن آوری های روش شناختی متعدد برای ارزیابی مواد غذایی و نوشیدنی ها از جمله: تصویربرداری، بو، طعم، سنجش الکترومغناطیسی و غیره توسعه یافته اند.
سپس در مورد هریک از این فن آوری ها توضیحات مبسوط ارائه شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code