به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج، کارگاه آموزشی تحت عنوان "روش تشخیص ماهی سالم، نگهداری، طبخ و مصرف آن" با حضور بانوان سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد و به کارشناسی محمودی از اعضای هیئت علمی این مرکز و انصاری برگزار شد.
ویژگی ها و روش های تشخیص ماهی سالم، اصول بهداشتی مهم در نگهداری، ارزش تغذیه ای، آﻣﺎده ﺳﺎزی و حفظ ارزش های غذایی گوشت ماهی جهت طبخ و طرز تهیه چند نوع غذا با ماهی از جمله: مباحث مطرح شده در این کارگاه آموزشی عنوان شد.
همچنین در پایان این کارگاه آموزشی که با هدف تغذیه سالم و استفاده از آبزیان در رژیم غذایی برگزار شد با ساندویچ ماهی از حاضرین پذیرایی شد.
این کارگاه آموزشی برای کارکنان ستادی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد به صورت حضوری برگزار و به همت اداره رسانه های مدیریت هماهنگی ترویج سازمان برای کارکنان سایر شهرستان ها از طریق شبکه تلویزیونی اینترنتی کشاورزی برکت استان به صورت وبیناری پخش شد.