سه شنبه بیست و سوم مرداد 1403 

برگزاری کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی با موضوع "روش تشخیص ماهی سالم، نگهداری، طبخ و مصرف آن" در مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 213 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج، کارگاه آموزشی تحت عنوان "روش تشخیص ماهی سالم، نگهداری، طبخ و مصرف آن" با حضور بانوان سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد و به کارشناسی محمودی از اعضای هیئت علمی این مرکز و انصاری برگزار شد.
ویژگی ها و روش های تشخیص ماهی سالم، اصول بهداشتی مهم در نگهداری، ارزش تغذیه ای، آﻣﺎده ﺳﺎزی و حفظ ارزش های غذایی گوشت ماهی جهت طبخ و طرز تهیه چند نوع غذا با ماهی از جمله: مباحث مطرح شده در این کارگاه آموزشی عنوان شد.
همچنین در پایان این کارگاه آموزشی که با هدف تغذیه سالم و استفاده از آبزیان در رژیم غذایی برگزار شد با ساندویچ ماهی از حاضرین پذیرایی شد.
این کارگاه آموزشی برای کارکنان ستادی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بویراحمد به صورت حضوری برگزار و به همت اداره رسانه های مدیریت هماهنگی ترویج سازمان برای کارکنان سایر شهرستان ها از طریق شبکه تلویزیونی اینترنتی کشاورزی برکت استان به صورت وبیناری پخش شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code