به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، وبینار آموزشی تحت عنوان "چگونگی سرد کردن ماهی و حمل آن از صیدگاه به کارخانه عمل آوری" با حضور 46 نفر شرکت کننده ویژه بهره برداران، کارشناسان و علاقه مندان این حوزه توسط فرشته خدابنده محقق مرکز در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) اجرا شد.
مباحت مطرح شده در این وبینار آموزشی شامل: تغییرات ظاهری بعد از مرگ، تغییرات خود به خودی در ماهی، دلایل فسادپذیری بالای ماهی، فلور میکروبی ماهی تازه صید شده، عوامل تسریع فساد، انواع روش های نگهداری ماهی، عوامل موثر در نگهداری ماهی به روش سرد، روش های ایجاد سرما، محاسبه مقدار یخ مورد نیاز برای سرد کردن ماهی، اثرات RSW روی کیفیت ماهی، انتقال صید برای عرضه، بهینه سازی عملیات نگهداری ماهی در یخ، عملیات جعبه گذاری ماهی، روش های یخ گذاری ماهی، مکانیزم سرد شدن ماهی با یخ، مزایای استفاده از یخ برای خصوصیات فیزیکی ماهی می باشد.