به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور_ تنکابن، محمد تقی آژیر محقق معین و پژوهشگر مروج ارشد این مرکز اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "آنالیز غذای آبزیان" در شبکه آموزش کشاورزی کرد.
وی در این کارگاه اعلام کرد:
پرهزینه ترین بخش آبزی پروری تأمین خوراک بوده و کیفیت و کمیت خوراک تعیین کننده سود و زیان آبزی پرور می باشد.
مصرف غذای مناسب و به تبع آن رشد و سلامت آبزی و در نهایت تولید گوشت با کیفیت از منظر اقتصادی و زیست محیطی برای انسان بسیار حائز اهمیت است.
غذای ماهی با هدف تأمین نیازهای ماهی فرموله می شود بطوریکه مواد اولیه با کیفیت از منابع مختلف بر اساس حداقل قیمت و حداکثر کارایی طی فرآیند اکستروژن به اکسترود و یا پلت قابل مصرف برای آبزی تبدیل می گردند.
ترکیبات تشکیل دهنده و کیفیت خوراک تولیدی با روش ها و تجهیزات مختلفی مورد سنجش قرار می گیرند.
لازم به ذکر است که 23 نفر فراگیر در این کارگاه آموزشی حضور داشتند.