به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی_انزلی، سخنرانی علمی تحت عنوان "کاربرد ریز جلبک‌ها در صنعت غذای روز دنیا" توسط رودابه روفچائی از محققین این پژوهشکده در سالن کنفرانس پژوهشکده آبزی پروری برگزار شد. در این سمینار، جدید ترین دست آوردهای کاربرد ریز جلبک در ماه‌های اخیر بر اساس جدید ترین مقالات به چاپ رسیده بیان شد و نمونه هایی از جدیدترین محصولات در صنعت غذائی مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است؛ از مهم‌ترین آن‌ها تولید خاویار بر پایه ریز جلبک که در نمایشگاه صنایع غذایی ژنو توسط شرکت گرین کو لب به بازار عرضه شد.
همچنین، همسو بودن با شبکه تحقیقاتی دنیا، شرکت در همایش‌ها و دوره¬های آموزشی به روز نیز در این راستا مورد بحث قرار گرفت.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code