همچنین رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با اشاره به رویداد دستیابی به دانش فنی تکثیر ماهی سوکلا که یک اتفاق فرخنده ملی است، افزود: فعالیت در راستای سلسله برنامه ها و فعالیت های ادامه داری است که منجر به خودکفایی کشور در تکثیر و تولید گونه های ماهی بومی کشور و رونق اقتصاد دریا محور و توسعه پایدار صنعت پرورش ماهی در قفس خواهد شد.
وی در نهایت از تلاش محققین و همکاران پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان و ایستگاه تحقیقات شیلاتی بندر لنگه و همچنین بخش خصوصی گروه صنعتی گرگیج قدردانی کرد.
معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: یکی از ویژگی های رویداد علمی ایجاد شده، دستیابی به دانش فنی در همه حلقه های زنجیره بسته فنی از جمع آوری و اهلی سازی پیش مولدین وحشی سوکلا تا تولید بچه ماهی از ماهیان بالغ در شرایط اسارت است.
بهمنی ادامه داد: در قالب طرح کلان منعقد شده سه جانبه فی بین موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور (پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان)، بخش خصوصی گروه صنعتی گرگیج و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، طی چهار سال آینده، تعداد ۲۰۰ هزار قطعه بچه ماهی سوکلا با همکاری بخش خصوصی تولید و به منظور زیرساخت های کارگاهی مرتبط می بایست ایجاد شود.
خیام نکویی با اشاره به توانمندی محققین و دانشمندان داخلی کشورمان که سبب موفقیت و پیشرفت در صحنه های اقتصاد کشاورزی خواهد شد بر حمایت و افزایش ارتباط با بخش خصوصی جهت انتقال دانش فنی و همکاری و پیگیری تا نیل به هدف نهایی و تولید تجاری توسط بخش خصوصی تاکید کرد.
در انتهای برنامه از مجریان و دست اندرکاران طرح شامل مجری، همکاران، صیادان محلی و بخش خصوصی با اهدا لوح تقدیر به عمل آمد.
در مراسم مذکور، سید مجتبی خیام نكویی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج كشاورزی، محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، حسین جعفری معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی، محمود حافظیه معاون پژوهش و فناوری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، مرادزاده فرماندار شهرستان بندرلنگه، عباس مویدی رئیس سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان و مدیران کل وابسته به آن شامل ادارات کل شیلات، دامپزشکی، منابع طبیعی و آبخیزداری، مرکز تحقیقات آموزش و کشاورزی و منابع طبیعی و شیلات بندرلنگه حضور داشتند.