سه شنبه هشتم خرداد 1403 

تولید اسید چرب امگا 3 از ساردین ماهیان

در چارچوب تفاهم نامه ;که در قالب پروژه مشترک بین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان منعقد شد، برای اولین بار در سطح کشور اسید چرب امگا 3 از ساردین ماهیان جنوب کشور با درجه خلوص بالا تولید شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 204 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_یونیدو، در چارچوب تفاهم نامه که در قالب پروژه مشترک بین مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و دانشگاه علوم پزشکی گیلان منعقد شد برای اولین بار در سطح کشور اسید چرب امگا 3 از ساردین ماهیان جنوب کشور با درجه خلوص بالا تولید شد.
در این رابطه مجموع میزان EPA + DHA طی فرآیند تصفیه تا مقدار 30 درصد(12:18) تغلیظ و میزان بازده در تیمار بهینه معادل 20 درصد اندازه‌گیری شد.
این پروژه، توسط  افشین فهیم، محقق مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با مشارکت شرکت امید سل سیستم از شرکت های دانش بنیان تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code