به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، در راستای ترویج دانش فنی حاصل از یافته های تحقیقاتی و احصای چالش های آبزی پروران ماهیان خاویاری ، دو نفر از محققان معین انستیتو سهیل بازاری مقدم و جلیل جلیل پور، با حضور علی ابراهیمی، مسئول مرکز ترویج خدمات جهادکشاورزی و مروج پهنه و عابد زهرابی رئیس اداره شیلات شهرستان رضوانشهر و ماسال، از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری سوروگا بازدید کردند.
مزرعه مذکور دارای مجوز تولید 5 تن گوشت ماهی خاویاری می باشد.
محققان معین انستیتو ضمن بازدید از زیرساخت ها و امکانات مزرعه مذکور نحوه اجرای مدیریت بهداشتی را در این مزرعه بررسی کرده و توصیه های لازم را در خصوص مواردی نظیر حمل و نقل ماهیان، رعایت اصول قرنطینه جهت پیشگیری از انتقال بیماری ها، انجام معاینات منظم و دوره ای جهت تشخیص سریع و کنترل عوامل بیماری زا و در نتیجه کاهش تلفات ارائه کردند.
همچنین توجه به کمیت و کیفیت غذای مصرفی، انبار داری و نحوه برآورد صحیح میزان غذا و عدم استفاده خودسرانه از ترکیبات ضد عفونی کننده شیمیایی، داروها و آنتی بیوتیک ها از دیگر پیشنهادات محققان معین بود که مورد تاکید قرار گرفت.
در پایان، مدیریت مزرعه و همچنین کارشناس مروج پهنه ضمن قدردانی از حضور محققان معین و پیشنهادات عنوان شده توسط وی، خواستار افزایش تعاملات کارشناسان مروج با آبزی پروران، به منظور انتقال یافته های کاربردی و برگزاری دوره های آموزشی و روز مزرعه با حضور بهره برداران در راستای افزایش تولید شدند.