به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان_ بندرعباس، مرتضوی رئیس پژوهشکده طی سخنانی به اهمیت و ضرورت ارزیابی و ارزشیابی پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی اشاره کرد.
در ادامه شراره خدامی فعالیت های دفتر نظارت و ارزشیابی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور را تشریح و سیاست گذاری، برنامه ریزی نظارت و ارزیابی کلیه فعالیت های سازمان، پیشنهاد شاخص ها، معیارهای نظارت و ارزیابی در قالب دستورالعمل ها، شیوه نامه ها و ارزیابی عملکرد مدیران را از اهم فعالیت های این دفتر نام برد.
وی ارزیابی درونی را بررسی وضعیت موجود، آنچه بایستی انجام شود و آینده نگری در خصوص فعالیت و عملکرد سازمان دانسته و منطق ارزیابی را توانمندسازی، کاراسازی و موثرسازی نیروی انسانی، منابع مالی، فضای کاری و تجهیزات، افزایش کمی و کیفی بروندادها و محصولات علمی و افزایش اثر بخشی فعالیت های علمی در سطوح اجتماعی و اقتصادی بیان کرد.
خدامی سپس چگونگی اجرای ارزیابی درونی را با تشکیل کمیته ها و کارگروه های مختلف جهت آشنا کردن اعضای هیات علمی و کارکنان با رویکرد ارزیابی درونی، تهیه تقویم زمانی اجرای ارزیابی و تعیین عوامل مورد بررسی از جمله اهداف و سیاست های کلی سازمان عنوان کرد.
در ادامه برنامه عملیانی چهار ساله موسسه را در بخش آبزی پروری، صید و صیادی و فرآوری و بازار شرح داد و در بخش پژوهش و فناوری پژوهش های کاربردی با ماهیت ترویجی را از مهمترین اقدامات دفتر ارزیابی و نظارت نام برد.
سپس عامل برنامه ریزی و پشتیبانی و عامل نیروی انسانی که از مهمترین عوامل تاثیر گذار در ارزیابی می باشد و همچنین بحث آموزش و ترویج توضیحات مفصلی را ارائه کرد.
این جلسه با حضور رئیس، معاونین، کارشناسان بخش های پژوهشی و پشتیبانی پژوهشکده و شراره خدامی، رئیس امور پژوهشی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برگزار شد.