به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، ظهر امروز ۱۶ بهمن ماه، توافقنامه ایجاد مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی با حضور محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، محمود حافظیه معاون پژوهش و فناوری، بابک قائدنیا معاون امور برنامهریزی و پشتیبانی، پرستو محبی مسئول تجاری سازی، حمیدرضا عبودی مدیرعامل شرکت الماس آدرین پارس و آهنی و فائض، همکاران شرکت الماس آدرین پارس در موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، منعقد شد.
محمد تکریمی، مشاور رئیس موسسه، با اشاره به اتفاقات مطلوب در جهت نوآوری، گفت: شاهد تغییر محور پژوهش از دولتی به محور بازار و بخش خصوصی هستیم.
وی تصریح کرد: مرکز کارآفرینی و فرآوری صنایع غذایی شیلات آبزیان، ماموریت هایی برای تعریف نقش مرکز مربوطه در جامعه و اکوسیستم را برعهده دارد که یکی از این ماموریت ها، توسعه نوآوری باز است.
تکریمی با اشاره به همکاری متعدد با تیم های داخلی و خارجی در مرکز نوآوری، گفت: ماموریت دوم این حوزه، شبکه سازی و هم افزایی کنشگران است.
تکریمی موضوع بازار و اقتصاد آن را حائز اهمیت دانست و افزود: تامین مالی برای توسعه ایده و دستاورد ها برای ورود به بازار، شناسایی نیازهای بازار برای رفع نیاز نوآوری در محصول، ماشین آلات و بستهبندی از جمله مواردی است که باید به آن رسیدگی شود.
مشاور رئیس موسسه، یکی دیگر از مسائل مرکز مربوطه را نفوذ نوآوری در عرصه خدمات دانست و ادامه داد: با شکل گیری این مرکز در دل بخش خصوصی، بستر سازی جدیدی برای دریافت ایده ایجاد شده است تا سرعت نفوذ نوآوری بهتر شود.
وی گفت: بستر سازی برای شکل گیری کسب و کار های فناورانه، دانش بنیان، تامین زیرساخت های نرم افزاری و سخت افزاری جهت پذیرش ایده پردازان، ماموریت دیگر مرکز مربوطه است.
سید حسن جلیلی، رئیس مرکز ملی فرآوری آبزیان با اشاره به ساختار پژوهش مرکز، ادامه داد: در راستای ماموریتهای تعریف شده در حوزههای مدیریت و اجرا، نیازمند راهاندازی ساز و کارها در این بخش هستیم.
وی افزود: امیدواریم صنعت اقتصاد شیلات و تنوع بخشی فرآوری آبزیان توسعه یابد.
گشایش در ارتقاء سطح تغذیه مردم با انعقاد تفاهم نامه ایجاد مرکز کارآفرینی و نوآوری صنایع غذایی شیلات و آبزیان
حمیدرضا عبودی مدیرعامل شرکت الماس آدرین پارس با اشاره به اهداف عالی توافق نامه، گفت: تجربه همکاری ما با موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور باعث نتایج مطلوبی بوده و امیدواریم در راستای این توافق نامه، گشایشی در ارتقاء سطح تغذیه مردم ایجاد شود. وی ادامه داد: این توافق نامه یک مبحث ملی بوده که منشأ خوبی برای کشور و امنیت غذایی دارد.
فراهم سازی قابلیتهای جدید برای صنعت و فرآورده های غذایی آبزیان
محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با تاکید بر فراهم سازی قابلیتهای جدید برای صنعت و فرآورده های غذایی آبزیان، گفت: در تیر ماه سال جاری موفق به اخذ مجوز تاسیس مرکز مربوطه شدیم تا این مرکز در دو بخش نوآوری و کارآفرینی، شروع به فعالیت کند.
وی افزود: در این مرکز شورای راهبری و سیاست گذاری پیش بینی شده که یکی از مهمترین و کلیدیترین بخشهای این مرکز است.
بهمنی ادامه داد: موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور با گام بزرگی که همراه شرکت مربوطه در راستای تاسیس مرکز کارآفرینی و نوآوری داشته تلاش خواهد کرد تا نشستی را با مسئولان سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی داشته باشد و خواستار تعریف سناریوهای مختلف جهت تحقق هرچه بهتر موضوع شد و ابراز امیدواری کرد که این اقدام با زیرساخت های مناسب رونمایی خواهد شد تا نتایج مطلوبی به جامعه شیلاتی تقدیم شود.