به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، دومین روز از برنامه ترویجی هفته انتقال یافته های علمی مرکز، وبینارهای تخصصی "محصولات آرایشی بهداشتی حاوی کلاژن آبزیان" توسط مینا سیف زاده و "استخراج آلژینات از ماکروجلبک قهوه ای، ارزیابی ویژگی ها و معرفی کاربردهای آن در صنایع مختلف" توسط سمیرا جدی به صورت وبیناری برگزار شد.
در وبینار اول، تعاریف مربوط به کلاژن، منابع استخراج کلاژن برای کاربردهای آرایشی بهداشتی، منابع آبزیان برای تولید کلاژن دریایی، مزایای کلاژن ماهی در مقایسه با کلاژن گاو و خوک، مزایای استفاده از محصولات جانبی عمل آوری غذاهای دریایی برای تولید کلاژن، ویژگی های ساختاری و فیزیکی کلاژن، مراحل تولید کلاژن، ویژگی های فرآیند استخراج کلاژن، ارزیابی کرم حاوی کلاژن آبزیان، دور نمای بازار کلاژن دریایی و محصولات مراقبت از پوست در جهان ارائه شد.
جدی با اشاره به اینکه آلژین پلی ساکارید موجود در دیواره سلولی جلبک های قهوه ای بوده و از واحدهای مونورونیک اسید و گلوکورونیک اسید تشکیل می شود، تصریح کرد:  رایج ترین اشکال استفاده شده آلژین، آلژینات سدیم است. 
وی ادامه داد: آلژینات فراوان ترین بیوپلیمر دریایی و دومین بیوپلیمر بعد از سلولز است که از دیرباز به عنوان یک امولسیفایر، عامل ژل ساز و تثبیت کننده، تهیه غذاهای فراسودمند، فیلم های بسته بندی زیست تخریب پذیر، افزایش مدت زمان نگهداری فرآورده های غذایی، بهبود کیفیت و خصوصیات فرآورده های غذایی، خالص سازی و تثبیت آنزیم ها و ریزپوشانی ترکیبات غذایی، ساخت قالب های دندان، جلوگیری از خونریزی پس از خارج کردن دندان، ترمیم بافت های عصبی، غضروف و استخوان، تهیه زخم پوش های طبیعی و ریزپوشانی داروها کاربرد دارد و در صنایع دیگری از قبیل آبزی پروری، رنگ و چاپ، نساجی، کاغذ سازی، کشاورزی و پوشش میله های جوشکاری استفاده می‌شود.
در پایان، به پرسش های مطرح شده از سوی حاضران در دوره توسط ارائه دهندگان پاسخ داده شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code