به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آب های جنوب کشور_ اهواز، در دومین روز از هفته پژوهش سخنرانی با عنوان "نیازهای تغذیه ای تعیین شده باربوس ماهیان بومی استان خوزستان در راستای فرموله کردن خوراک" توسط فاطمه حکمت پور در تاریخ 12 آذر سال جاری ارائه شد. حکمت پور به اهمیت تهیه جیره متناسب با نیاز گونه در باربوس ماهیان اشاره کرد. وی، اولین گام را بررسی شرایط محیط زیست و منابع تغذیه در شرایط طبیعی، بیولوژی آبزی و محتویات گوارشی گونه های باربوس ماهی بومی بنی، گطان و شیربت بومی استان خوزستان خواند. در ادامه به گام دوم اشاره کرد که تعیین سطوح مختلف مورد نیاز پروتئین، چربی و کربوهیدرات و انرژی براساس کارایی رشد و تغذیه در مرحله انگشت قد پس از تعیین رژیم غذایی همه چیزخواری این گونه ها و تجزیه بیوشیمیایی لاشه در مخازن بود. وی در پایان به نتایج کارایی جیره در استخرهای خاکی پرداخت و اذعان کرد: براساس یافته های پژوهشکده فرمول غذایی اختصاصی با توجه به نیاز درشت مغذی های باربوس ماهیان قابل ارائه می باشد.