به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات شیلاتی آبهای دور_ چابهار، کارگاه عملی روش های نمونه برداری و تشخیص بیماری های آبزیان در راستای آشنایی بهره برداران و دانشجویان با بیماری ها و نحوه تشخیص آنها و به مناسبت روز ترویج آموزش های فنی و حرفه ای و ارتقاء دانش بهره برداران با حضور خانم داوودی، رئیس بخش بهداشت و بیماری آبزیان استان، و امیر آرامون، مسئول آزمایشگاه بهداشت و بیماری آبزیان مرکز به عنوان مدرس دورهبرگزار گردید. ابتدا به اصول و روش های نمونه برداری جهت تشخیص آبزیان، معرفی انواع بیماری های ماهی و میگو و علائم و نشانه های بیماری در آنها و کنترل پاتوژن ها پرداخت. سپس ایشان در آزمایشگاه بهداشت و بیماری، روش های نمونه گیری از بافت میگو و ماهی و روش تشخیص سریع برخی پاتوژن ها و نحوه کشت باکتریایی و بررسی های انگلی و قارچی را به صورت عملی انجام داد.