به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، فرشته خدابنده، کارشناس مرکز در مصاحبه برنامه تلویزیونی رویش شبکه آموزش با موضوع معرفی فرآورده های دودی گرم صنعتی شرکت کرد.
وی گفت: ضمن مقایسه دو محصول دودی سرد (سنتی) با دودی گرم که محصولی آماده مصرف است، فرآیند تولید محصول را نیز تشریح داد. همچنین با معرفی گونه های مناسب آبزیان، نمونه های دودی شده ماهی قزل آلای رنگین کمان و ماهی خاویاری (فیل ماهی پرورشی) نیز در این برنامه عرضه و مورد استقبال دست اندکاران برنامه رویش قرار گرفت. جلیلی، سرپرست مرکز نیز در بخشی از برنامه، ضمن برشماری فعالیت ها و وظایف کلی مرکز براساس رئوس وظایف تعریف شده برای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، به قابلیت ماندگاری این محصول در شرایط مختلف نگهداری، امکان ایجاد تنوع در خصوصیات کیفی محصول و روش های مختلف مصرف این فرآورده اشاره کرد. همچنین در این برنامه فواید عمومی مصرف ماهی، دستگاه‌ها و تجهیزات لازم جهت دودی کردن، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید دود و نقش هریک از مواد در حفظ و نگهداری محصول و طعم دهی مطرح گردید.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code