به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ژنتیک و اصلاح نژاد ماهیان سردآبی شهید مطهری یاسوج، نشریه ترویجی سه عامل محیطی شایع ایجاد کننده بیماری در ماهی قزل آلای رنگین کمان با نگارش عیسی فلاحت ناصرآباد، کارشناس بخش آبزی پروری مرکز و همکاران به رشته تحریر درآمده و انتشار داده شد. این نشریه در مورخه 1402/03/13 با شماره فروست 63608 در مرکز فناوری اطلاعات و اطلاع رسانی کشاورزی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی ثبت گردید. در مزارع پرورش ماهی همیشه نباید به دنبال ویروس، باکتری، قارچ و غیره باشیم، باید بررسی کنیم که آیا شرایط فیزیکو شیمیایی آب در وضعیت نرمال بوده است. کدام شرایط تغییر کرده است، چون عدم نرمال و یا بهینه بودن این شرایط زمینه را برای خیلی از بیماری ها مساعد می کند. در این نشریه سه عامل محیطی شایع ایجاد کننده بیماری در ماهی قزل آلای رنگین کمان شامل: دی اکسید کربن، آمونیاک و اکسیژن محلول آب به همراه راه های پیشگیری و کنترل آنها مورد بررسی قرار گرفته است.
برای استفاده علاقه مندان به نشریه موصوف، به آدرس زیر در تالار ترویج دانش و فنون کشاورزی مراجعه نمایید.
https://agrilib.ir/book_11335.html