شنبه دهم تیر 1402 

سرانه مصرف و توسعه بازار آبزیان

جلسه افزایش سرانه مصرف و توسعه بازار آبزیان در محل دفتر هماهنگی و اموراقتصادی استانداری استان گلستان برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 445 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی_ گرگان، جلسه افزایش سرانه مصرف و توسعه بازار آبزیان با حضور مسئول دفتر هماهنگی و امور اقتصادی، معاونت شهرداری گرگان، مدیر کل و کارشناسان شیلات، رئیس مرکز، رئیس دانشکده شیلات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، اتاق بازرگانی و دامپزشکی استان برگزار گردید. ابتدا مهندس کلاسندیانی گزارشی از عرضه های مستقیم و بازار ماهی شهرستان ها را ارائه کرد، سپس دکتر جباری گزارشی از فعالیت های شیلات در خصوص جشنواره طبخ آبزیان، کارگاه های آموزشی و بازار ماهی را بیان کرد و گفت: یکی از اهداف مهم شیلات استان، افزایش سرانه مصرف آبزیان است. وی سرانه مصرف ماهی در استان را حدود 11 کیلو گرم به ازای هر نفر اعلام کرد . خانم دکتر شعبان پور در خصوص فرهنگ سازی مصرف آبزیان گفت: این مورد به خوبی با آموزش ها و اطلاعات موجود در شبکه های اجتماعی انجام شده لذا باید بر روی غذای با قیمت مناسب و مطلوب جوانان و نوجوانان و دسترسی آسان و فست فودهای سالم آبزیان تاکید کرد. دکتر آقایی مقدم در خصوص ارزیابی سرانه مصرف در استان، قبل و بعد از تشکیل کارگروه ها و فعالیت های اجرایی تاکید کرد و گفت: باید نتایج عملکرد و کارگروه ها کاملا علمی ارزیابی و نقاط قوت و ضعف آن ها بررسی گردد. دکتر جباری ضمن جمع بندی مطالب، از لزوم دعوت دستگاه های اجرایی دیگر نظیر میراث فرهنگی تاکید کرد و گفت: جلسات لزوما بایستی به صورت مستمر و با جدول زمانبندی شده و دستور جلسه مشخص برگزار گردد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code