به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، نشستی پیرامون افزایش آبزی مصرفی در استان با حضور مدیرکل شیلات گیلان و هیئت همراه با سرپرست و کارشناسان مرکز در خصوص برپایی سفره شیلاتی با همکاری بخش خصوصی و شرکت الماس آدرین پارس گفتگو و تبادل نظر کردند. در ابتدای نشست دکتر جلیلی سرپرست مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان ضمن خیرمقدم و خوش آمدگویی، به اختصار فعالیت های علمی_ پژوهشی انجام شده، پتانسیل‌های مرکز و تعاملات انجام شده با بخش‌های مختلف خصوصی، برپایی سفره شیلاتی در استان گیلان و سایر استان های کشور را تشریح نمود. ایشان همچنین به لزوم توسعه همکاری‌های دوجانبه مرکز و اداره کل شیلات در خصوص اجرای الویت‌های پژوهشی برنامه‌های آموزشی و ترویجی استان تاکید کرد. همچنین با اشاره به عناوین نیازهای فناورانه سازمان شیلات، نیازهای احصاء شده از رویداد کارآفرینی سال گذشته، الویت‌های ابلاغی سال 1402 موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور براساس مصوبات شورای راهبردی تحقیقات شیلات، طرح توسعه مصرف انسانی ماهی کیلکا، استان گیلان را حائز پتانسیل‌های مناسب توسعه صنایع فرآوری آبزیان دانست و توسعه بازار آبزیان، بهره‌برداری حداکثری از آبزیان و به ویژه کیلکا را از الویت‌های استان برشمرد. در این نشست مهندس خلیلی، مدیر کل شیلات گیلان نیز در خصوص استفاده از فرصت‌های موجود در استان جهت معرفی فرآورده‌های متنوع شیلاتی و افزایش آبزی مصرفی به افتتاح رستوران دریایی مارینا متعلق به شرکت مکین دریا در منطقه آزاد بندرانزلی اشاره نمود و گفت: برپایی سفره شیلاتی در این افتتاحیه که با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار خواهد گردید کمک شایانی برای شناساندن دستاوردهای این مرکز خواهد بود. در پایان نشست جهت برگزاری جلسات مستمر با مدیرکل و معاونین اداره کل شیلات گیلان و انجام همکاری‌های مشترک جهت رفع چالش‌های تحقیقاتی استان گفتگو، و مقرر گردید اولین جلسه هفته آینده در اداره کل شیلات برگزار گردد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code