به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، سخنرانی علمی با عنوان "بررسی روش های میکروبی رایج جهت ارزیابی پوشش های زیست تخریب پذیر جهت بسته بندی محصولات شیلاتی" توسط دکتر اسماعیل عبداله زاده، عضو هیئت علمی انستیتو به صورت وبیناری برگزار گردید. شرکت کنندگان در این وبینار با فرآیند تولید پوشش های زیست تخریب پذیر جهت بسته بندی آبزیان، روش های بررسی میکروبی آنها و آزمون پوشش های تجزیه پذیر نظیر روش بررسی فاز بخار، شمارش کلی میکروارگانیسم ها، روش دیسک و چاهک، روش های جذب نوری آشنا شدند. امروزه با توجه به مشکلات بسته بندی های پلاستیکی برای محیط زیست و تولید انواع و اقسام ترکیبات مضر در طبیعت نظیر نانوپلاستیک ها، کشورهای پیشرو در پی استفاده کمتر از پلاستیک در صنایع مختلف هستند. صنعت غذا نیز از این امر مستثنی نبوده و پوشش های زیست تخریب پذیر به عنوان راهکاری جهت کاهش اثرات مخرب زیست محیطی پلاستیک و همچنین روشی برای افزایش عمر ماندگاری محصولات غذایی مطرح شده اند. از سوی دیگر آزمون های میکروبی که تاکنون برای بررسی قابلیت ضد میکروبی این پوشش ها مطرح شده اند بسیار متنوع بوده اما استانداردسازی نشده اند. در پایان حاضرین در وبینار به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص موارد مطروحه پرداختند.