به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، اساتید بسیجی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان گیلان از مرکز بازید نمودند. ابتدا نشست تخصصی با اساتید و مسئولین دانشگاه های آزاد استان گیلان از واحدهای رشت، لنگرود، فومن، لاهیجان، رودبار، بندر انزلی و ماسال برگزار شد. در این نشست دکتر جلیلی، سرپرست مرکز ضمن خیرمقدم و خوشامدگویی حضور نماینده دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد گیلان و اساتید رشته‌های مختلف، در ارتباط با تاریخچه، اهداف و سیاست‌های پژوهشی مرکز توضیحاتی ارائه داد. سپس به قراردادهای پژوهشی، پروژه‌های در حال اجرا، اثر بخشی تحقیقات فرآوری آبزیان در توسعه تولید و اشتغال آفرینی، فعالیت های مشترک با مرکز رشد و پارک علم و فن آوری، تولیدات حاصل از پژوهش‌های فناورانه، برخی دستاوردهای محصولی با قابلیت تجاری سازی، قرارداد مشارکتی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء و خدمات علمی و فنی قابل ارائه مرکز ملی اشاره نمود. ایشان تاکید داشتند که با توجه به فرهنگ جامعه باید در آبزی مصرفی تنوع تولید داشته باشیم و ماهی را به سمت ذائقه گروه های مختلف سوق دهیم. بدین منظور می توان از ماهیان کم مصرف و ارزان قیمت نظیر کیلکا ماهیان، که سرشار از منابع غذایی با ارزش هستند، برای تولید محصولات متنوع استفاده نمود. دکتر جلیلی یکی دیگر از محورهای تخصصی فعالیت مرکز را استخراج ترکیبات فراسودمند و زیست‌ فعال و تولید محصولات با ارزش‌ افزوده بالا از زائدات شیلاتی با اجرای پروژه‌های تحقیقاتی توسط بخش‌های تخصصی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و دانشگاه‌ها، با هدف دستیابی به دانش فنی استخراج و خالص سازی ترکیبات با کاربردهای مختلف در صنایع غذایی، مکمل‌های رژیمی، آرایشی و بهداشتی و دارویی از جمله: طعم‌ها و رنگ‌ها، هیدروکلوئیدها، انواع آنزیم، املاح معدنی، پروتئین هیدرولیز شده و پودرهای پروتئینی (FPC و FPP)، روغن ماهی، ژلاتین و پپتیدهای زیست فعال با استفاده از منابع دریایی در دسترس و ارزان قیمت شامل: پسماندهای فرآوری، آبزیان صید ضمنی معرفی نمودند. در ادامه هر یک از اساتید، پرسش ها و نظرات کارشناسی خود در ارتباط با فراهم نمودن زمینه‌های عقد قرارداد برای اجرای پروژه‌های مشترک و نشست‌های تخصصی و جذب ایده‌های دانشجویی را ارائه دادند. اعلام نیازهای پژوهشی حوزه فرآوری آبزیان، توسعه همکاری های مشترک در کلیه زمینه‌های مورد نظر طرفین، برگزاری نشست‌های تخصصی و عقد تفاهم نامه‌های مختلف، از موارد مورد توافق بود که مقرر گردید در آینده نزدیک پیگیری و اجرا گردد. در پایان این نشست، از آزمایشگاه‌ها و خط تولید فرآورده‌های شیلاتی مرکز بازدید و در زمینه تغییرات انجام شده در خط تولید و ماشین آلات جدید، تنوع فرآوره‌های تولیدی و ظرفیت‌های ایجاد شده پس از عقد قرارداد مشارکت با شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء توضیحات لازم توسط کارشناسان مربوطه ارائه گردید.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code