چهارشنبه بیست و هشتم دی 1401 

برگزاری برنامه ترویجی انتقال یافته های علمی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو

وبینارهای تخصصی تحت عنوان "کلاژن دریایی و کاربردهای آن در صنایع مختلف" توسط دکتر مینا سیف زاده و "استفاده بهینه از زائدات آبزیان در تهیه غذای حیوانات خانگی" توسط مهندس افشین فهیم برگزار گردید.
اخبار مهم سایت | بازدید: 919 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، طبق برنامه ریزی و فرخوان انجام شده در خصوص برگزاری برنامه ترویجی انتقال یافته های علمی مرکز، وبینارهای تخصصی "کلاژن دریایی و کاربردهای آن در صنایع مختلف" توسط دکتر میناسیف زاده و "استفاده بهینه از زائدات آبزیان در تهیه غذای حیوانات خانگی" توسط مهندس افشین فهیم برگزار گردید. در وبینار اول، مباحث مربوط به منابع تولیدکلاژن، خواص و انوع کلاژن، مزایای کلاژن ماهی و روش های استخراج، فرآیندهای استخراج و کاربردهای متنوع و محدودیت های کاربرد کلاژن دریایی در صنایع غذایی برای تهیه محصولات فراسودمند ارائه شد. وبینار دوم در ارتباط با کاربردها و انوع محصولات جانبی ماهی در خوراک دام و تغذیه آبزیان، مراحل اجرایی تولید غذای حیوانات خانگی از ضایعات ماهی و توجیه اقتصادی آن صحبت گردید. در پایان، به پرسش های مطرح شده از سوی حاضران در دوره ها توسط ارائه دهندگان پاسخ داده شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code