به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، طبق برنامه ریزی و فرخوان انجام شده در خصوص برگزاری برنامه ترویجی انتقال یافته های علمی مرکز، وبینارهای تخصصی "کلاژن دریایی و کاربردهای آن در صنایع مختلف" توسط دکتر میناسیف زاده و "استفاده بهینه از زائدات آبزیان در تهیه غذای حیوانات خانگی" توسط مهندس افشین فهیم برگزار گردید. در وبینار اول، مباحث مربوط به منابع تولیدکلاژن، خواص و انوع کلاژن، مزایای کلاژن ماهی و روش های استخراج، فرآیندهای استخراج و کاربردهای متنوع و محدودیت های کاربرد کلاژن دریایی در صنایع غذایی برای تهیه محصولات فراسودمند ارائه شد. وبینار دوم در ارتباط با کاربردها و انوع محصولات جانبی ماهی در خوراک دام و تغذیه آبزیان، مراحل اجرایی تولید غذای حیوانات خانگی از ضایعات ماهی و توجیه اقتصادی آن صحبت گردید. در پایان، به پرسش های مطرح شده از سوی حاضران در دوره ها توسط ارائه دهندگان پاسخ داده شد.